Hoe Maakt Windows Automatisch een systeemherstelpunt te Maken bij het Opstarten 您所在的位置:网站首页 systeem herstelpunt Hoe Maakt Windows Automatisch een systeemherstelpunt te Maken bij het Opstarten

Hoe Maakt Windows Automatisch een systeemherstelpunt te Maken bij het Opstarten

2022-12-06 17:59| 来源: 网络整理| 查看: 265

Standaard wordt systeemherstel automatisch een herstelpunt keer per week en ook voor grote evenementen zoals een app of installatie van het stuurprogramma. Als u nog meer bescherming, kunt u Windows forceren om het maken van een herstelpunt automatisch elke keer dat u uw computer opstart.

GERELATEERD ARTIKELhet Gebruik van Systeem Herstellen in Windows 7, 8, en 10

Systeemherstel is een belangrijk hulpmiddel dat u kan helpen herstellen veel verschillende soorten problemen. Het enige probleem is dat bij het terugzetten naar een eerder herstelpunt, reverse veel van de wijzigingen aan je PC, aangezien dat herstelpunt is gemaakt. Deze wijzigingen omvatten apps en stuurprogramma ‘ s die zijn ge茂nstalleerd of verwijderd, worden de wijzigingen die apps hebben gemaakt in het Register en instellingen bestanden en Windows-updates die zijn toegepast. Systeemherstel kan maken wekelijkse herstelpunten voor u, en u kunt uw eigen handmatig herstelpunten鈥攎aar voor een beetje meer rust, u kan ook systeemherstel een herstelpunt maken elke keer Windows wordt gestart.

Deze verandering vereist twee stappen. Ten eerste, zult u gebruik maken van het Windows Register te wijzigen, de frequentie waarmee Windows kan leiden tot automatische herstelpunten, en dan zult u de Taakplanner voor het instellen van een startup taak die een herstelpunt gemaakt.

Stap 脡茅n: het Wijzigen van de herstelpunt maken Frequentie

Windows bepaalt de mogelijkheid van automatische herstelpunten op basis van een frequentie-instelling om te helpen bij het beperken van het aantal herstelpunten worden opgeslagen. Standaard Windows niet maken van een automatisch herstelpunt als een ander herstelpunt werd aangemaakt in de laatste 24 uur. Dit belet niet dat u van het maken van een handmatig herstelpunt, en het niet voorkomen dat het maken van herstelpunten te wijten aan een app of installatie van het stuurprogramma. Integendeel, het beperkt hoe vaak Windows cre毛ert zijn eigen periodieke herstelpunten. Om voor Taakplanner een herstelpunt te maken bij elke opstart, zult u niet hoeft om te draaien dat de frequentie-instelling uit. En maak je geen zorgen, je schijf is niet van plan om te vullen met ton van herstelpunten. Voor een ding, je krijgt om de limiet op hoeveel schijfruimte systeemherstel kunt gebruiken, die standaard is ongeveer 2% van de schijf ruimte. Ook Windows heeft een goede baan en het opruimen van oude herstelpunten.

Aanpassen van het herstelpunt frequentie, kunt u duiken en het maken van een simpele wijziging in het Register jezelf of download onze 茅茅n-klik op Register hacks.

Wijzig de herstelpunt maken van de Frequentie door het Bewerken van het Register Handmatig

Standaard waarschuwing: met de Register-Editor is een krachtig hulpmiddel is, en misbruik kan maken van uw systeem instabiel is of zelfs onbruikbaar. Dit is een vrij simpele hack en zolang u zich aan de instructies, je moet geen problemen. Dat gezegd hebbende, als je nog niet eerder mee gewerkt, u kunt lezen over het gebruik van de Register-Editor voordat u aan de slag. En zeker een back-up van het Register (en uw computer!) voordat u wijzigingen aanbrengt.

GERELATEERDE ARTIKELENLearning om het Gebruik van de Register-Editor Als een ProHoe een Back-up en Terugzetten van het Register van Windows

Open de Register-Editor door op Start en typ “regedit.” Druk op Enter om de Register-Editor en geven toestemming om wijzigingen aan op uw PC.

In de Register-Editor, gebruik het linkermenu om naar de volgende sleutel:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionSystemRestore

Vervolgens maakt u een nieuwe waarde in het SystemRestore toets. Rechts-klik op de SystemRestore-toets en kies Nieuw > DWORD (32-bits) – Waarde. De naam van de nieuwe waarde SystemRestorePointFrequency .

Standaard is de SystemRestorePointFrequency heeft een waarde van nul en dat is hoe we het gaan om het te laten. Hiermee schakelt u de frequentie controleren door het instellen van het interval nul. U kunt nu sluit de Register-Editor en ga naar stap twee.

Download Onze 脡茅n-Klik Op Register Hack

Als u niet het gevoel net als duiken in het Register zelf, we hebben een paar van register hacks die u kunt gebruiken. De “Set-Systeem herstelpunt Frequentie Nul” hack maakt het SystemRestorePointFrequency waarde en zet deze op nul. De “Restore System Restore Point Frequentie Standaard” hack verwijdert de waarde, het herstellen van de standaardinstellingen. Beide hacks zijn opgenomen in de volgende ZIP-bestand. Dubbelklik op de account die u wilt gebruiken en klik door de aanwijzingen. Wanneer u hebt toegepast op de hack je wilt, start uw computer opnieuw op (of meld u af en weer aan).

Herstelpunt Frequentie Hacks

GERELATEERD ARTIKELHoe u Uw Windows-Register Hacks

Deze hacks zijn eigenlijk gewoon de SystemRestore toets, gestript tot de SystemRestorePointFrequency waarde die we over gesproken in de vorige paragraaf en vervolgens ge毛xporteerd naar een .REG-bestand. Een van de hacks sets die waarde tot het juiste aantal. En als u genieten van het gedoe met het Register, het is de moeite waard de tijd neemt om te leren hoe te maken van uw eigen Register hacks.

Stap Twee: het Plannen van een Startup Taak voor het Maken van een Nieuw herstelpunt

Na het instellen van het herstelpunt frequentie in op nul in het Register, uw volgende stap is om het gebruik van de Windows Taakplanner een taak maken die wordt uitgevoerd wanneer Windows wordt gestart en maakt een nieuw herstelpunt.

U opent Taakplanner door te drukken op Start, typ “Taakplanner” en vervolgens op Enter.

In de Taakplanner-venster in het deelvenster acties op de rechterkant, klik op “Taak Maken.”

In de Taak venster op het tabblad “Algemeen”, typ een naam voor de taak en selecteer vervolgens “Uitvoeren ongeacht of gebruiker wel of niet is aangemeld” en “met meeste bevoegdheden Uitvoeren”. Op de “Configureren voor” drop-down menu, selecteert u de versie van Windows u gebruikt.

Vervolgens zult u het opzetten van een trigger voor het starten van de taak wanneer Windows wordt gestart. Op de “Triggers” tab, klik je de knop “Nieuw”.

In de Nieuwe Trigger venster op de “Begin de taak” drop-down menu, selecteer dan “Op opstarten” optie en klik vervolgens op “OK”.

Vervolgens zal u vertellen de Manager van de Taak welke actie moet nemen, dat is het uitvoeren van de Windows Management Instrumentation-Control program (wmic.exe met een paar argumenten om te laten weten wat u ermee wilt doen. Terug in de Maak Taak venster, ga naar de “Acties” tab en klik op de knop “Nieuw”.

In het venster Nieuwe Actie zorg ervoor dat de “Starten van een programma” optie is geselecteerd in de “Actie” drop-down menu. In de “Programma/script” vak, typ de volgende naam van het programma:

wmic.exe

En in de “Toevoegen argumenten (optioneel)” vak, typ de volgende argumenten:

/Namespace:\rootdefault Pad SystemRestore Oproep CreateRestorePoint “Opstarten herstelpunt”, 100, 7

Wanneer u klaar bent, klikt u op “OK”.

Terug in de Maak Taak venster, ga naar de “Voorwaarden” tab. Als u Windows op een laptop en u de taak wilt uitvoeren, ongeacht of de laptop gebruik van de batterij of AC power, schakel de “start de taak alleen wanneer de computer is on AC power” optie uit te schakelen. Wanneer u klaar bent, klikt u op de “OK” knop om de nieuwe taak.

Windows zal u vragen om te ondertekenen in de legitimatie die het kan gebruiken voor het uitvoeren van de taak. De gebruikersnaam moet al worden ingevuld, dus typ uw wachtwoord en klik vervolgens op “OK”.

Je kunt nu al bijna een Taakplanner. De volgende keer dat u Windows opnieuw start, wordt systeemherstel een nieuw herstelpunt voor je.

Als u wilt omkeren uw wijzigingen op en ga terug naar het standaard Systeem-instellingen Herstellen, moet u verwijderen鈥攐f uitschakelen鈥攄e taak die u hebt gemaakt en verwijder de waarde die u hebt gemaakt uit het Register. Tot de taak verwijderen, open de Taakplanner en selecteer de “Bibliotheek voor Taakplanner” map in het linkerdeelvenster. Blader door de lijst totdat u de taak die u hebt gemaakt, klik erop met de rechtermuisknop en dan kiezen voor “Uitschakelen” of “Verwijderen” uit het context menu.

Om de registervermelding verwijderen die u hebt gemaakt, gaat u terug naar de SystemRestore toets spraken we over en verwijder de SystemRestorePointFrequency waarde die u hebt gemaakt of gewoon gebruik maken van onze “Restore System Restore Point Frequentie Standaard” – hack.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有